O nama

 'U mom dvorištvu'

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji su nastali našim autorskim radom.

Ekipa našeg tjednika je svakodnevno na terenu gdje priprema nove brojeve i priče koje šire dobro raspoloženje ali sasvim sigurno mogu poslužiti i kao primjer kako oko nas postoje ljudi i osobe koji uspijevaju pokrenuti stvari s mrtve točke i izgraditi svoju lijepu životnu ili poslovnu priču.

Naši prilozi biti će iz područja životne egzistencije, financija, biznisa, rekreacije, uživanja u lijepim stvarima. Stranice tjednika neće biti ispunjene politikom, odnosno političkim strankama, svjetonazorskim pitanjima i crnom kronikom.

Zašto se pretplatiti na naš tjedni magazin?

Odgovor je vrlo jasan, jer nije moguće napraviti odličan sadržaj bez da odete na teren i uložite i vrijeme i novac u priču koja je univerzalna i potpuno autorska.

Odmah na samom startu nudimo pretplatu našim čitateljima u trajanju od pola godine. Cijena pretplate za pola godine iznosi 50 KM s tim da u prva tri mjeseca do datuma 17.11.2020. vrijedi popust od 50 posto tako da do gore navedenog datuma pretplata košta samo 25 KM i vrijedi pola godine od dana kad ste postali pretplatnik.

Nadamo se da ćete postati stalni čitatelj našeg tjednika. Uživajte na našim stranicama.

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.