Koliko često 'izvedete' svojeg psa u šetnju prirodom ili parkom?
  • PSI
  • LJUBIMCI
23. kolovoza 2020

Koliko često 'izvedete' svojeg psa u šetnju prirodom ili parkom? Vrijeme koje ste proveli ili ćete provesti u šetnji sa svojim psom je odličan lijek protiv dosade.  Stručnjaci će reći da je svakodnevno potrebno bar jedan sat odvesti psa u šetnju kako bi se oslobodio energije jer takav pas je u pravilu bolji i bolje se ponaša od onog koji nema priliku potrošiti svoju veliku količinu energije.

Samo šetanje prirodom sa psom nije sasvim dovoljno psu da se oslobodi energije. Na vama je da uvijek osmislite neku igru ili učenje psa nekom posluhu što će ga dodatno zainteresirati i 'natjerati' da uživa u igri. Ako sa vašim psom budete što više izvan svojeg dvorišta veće su šanse da ćete imati tip top ljubimca koji će biti socijaliziran s drugim psima a što je još važno vaš pas će biti miroljubiv prema ljudima koje će sresti na stazama u prirodi ili parku. 

www.umomdvoristu.com
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i objavljivanje u drugim medijima!
 

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.