KAKO SE PRETPLATITI?
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

 

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.

Ekipa našeg tjednika je svakodnevno na terenu gdje priprema nove brojeve i priče koje šire dobro raspoloženje ali sasvim sigurno mogu poslužiti i kao primjer kako oko nas postoje ljudi i osobe koji uspijevaju pokrenuti stvari s mrtve točke i izgraditi svoju lijepu životnu ili poslovnu priču.

Naši prilozi biti će iz područja životne egzistencije, financija, biznisa, rekreacije, uživanja u lijepim stvarima. Stranice tjednika neće biti ispunjene politikom, odnosno političkim strankama, svjetonazorskim pitanjima i crnom kronikom.

 

ZAŠTO SE PRETPLATITI NA NAŠ MAGAZIN?

Odgovor je vrlo jasan, jer nije moguće napraviti odličan sadržaj  bez da odete na teren i uložite i vrijeme i novac u priču koja je univerzalna i potpuno autorska.

Odmah na samom startu nudimo pretplatu našim čitateljima u trajanju od pola godine. Cijena pretplate  za pola godine iznosi 50 KM s tim da u prva tri mjeseca do datuma 07.12.2020. vrijedi početni popust od 50 posto tako da do gore navedenog datuma  pretplata košta 13 eura (paypal) i vrijedi pola godine od dana kad ste postali pretplatnik.

Nadamo se da ćete postati stalni čitatelj našeg tjednika. Uživajte na našim stranicama.

 

KAKO DO PRETPLATE?

Ako želite uraditi polugodišnju pretplatu na naš magazina slijedite naše jednostavne upute:

-naišli ste na naš skraćeni tekst gdje stoji informacija da je ostatak sadržaja vidljiv samo pretplatnicima, kliknite na ovdje ili koristite direktni link https://www.umomdvoristu.com/pretplatite-se

-dodaj u košaricu (već je označen iznos od 13 eura),

-zatim kliknite narudžba a onda popunite informacije gdje jedino nije obvezno polje kompanija,

-zatim kliknite provjeri narudžbu (pogledajte je li sadržaj iznosa u redu)

-dalje kliknite submit order koji vas odvodi do logiranja na vaš paypal

Kliknite pay now … nakon nekoliko sekundi pojavit će se da ste uspješno realizirali transfer a vas u vašem mailu koji ste naznačili automatski čekaju informacije koje ćete koristiti za prijavu na naš magazin.

Hvala!

 

Kod registracije prijave u vašem mailu dobili ste link preko kojeg pravite korisnički račun. unesite korisničko ime koje ste također dobili u našem mailu a u rubriku lozinka unesite lozinku po vašoj želji, najjednostavnije u rubriku stara lozinka i nova kao i potvrda lozinke unesite istu lozinku. (možete mijenjati po želji)

-kliknite moj račun u gornjem desnom uglu magazina a zatim na link magazina (logo magazina povezan sa stranicom) i sve je riješeno!

 

MOŽETE SE PRETPLATITI I NA ŠALTERU VAŠE BANKE

Ukoliko želite biti naš polugodišnji pretplatnik a ne koristite kartično (paypal) plaćanje možete se pretplatiti i putem banke na šalteru a ovo su podaci koji uz vašu osobnu kartu trebaju radniku banke za napraviti nalog

Primatelj
UDRUGA ABCPORTAL  (adresa ukoliko traže Mokro Široki Brijeg ZHŽ)

Transakcijski račun primatelja
1544002013719140   (račun u Intesa Saopaolo Banka)

Opis: Donacija

Iznos uplate 25 KM

Ovjerenu uplatnicu fotografirajte da se jasno razaznaju znakovi i pošaljite na naš e mail 

info@umomdvoristu.com

Nakon što primimo vaš e mail ubrzo ćemo vam na isti poslati korisničko ime  i lozinku koju ćete unijeti u prijavu i tako početi koristiti vašu polugodišnju pretplatu.

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.