Dva ili tri poslana e maila na pravu adresu mogu vrijediti pravog bogatstva
  • WEB
  • STRANICE
23. kolovoza 2020

Vremena se brzo mijenjaju, a posebno u tehnološkom smislu. Iz dana u dan sve je veći napredak i sve veća su dostignuća. Živimo u tom i takvom vremenu i moramo se prilagoditi inače ostajemo marginalci u svakom smislu te riječi.

Biznis je današnjem vremenu potpuno olakšan u smislu komunikacije ili dogovora sa suradnicima ili klijentima samo trebamo iskoristiti mogućnosti digitalnog i net doba. Mnogi biznismeni su u ovo naše vrijeme ostvarili fantastične poslove sa dva ili tri poslana maila na pravu adresu. 

Ukoliko želite da se čuje i proširi glas o onome što radite, želite ili planirate, najprije je potrebno imati svoju web stranicu čiji bi sadržaj 'otkrio' vaše poslovne ili možda neke druge aktivnosti. Nezamislivo je već sada, a u budućnosti bez dvojbi , da postoji nekakav obrt, prodavaonica ili tvrtka koja nema takvu web stranicu online. To je lice i osnovna stvar koja će moguće i buduće vaše klijente upoznati sa vašim poslom.

Naravno, dobro je imati i profil na društvenim mrežama no to nikada neće biti u vašem vlasništvu niti ćete ikada imati potpunu kontrolu sadržaja i mogućnosti prezentiranja istog preko neke od društvenih mreža. 

No, i jedno i drugo može biti jako korisno kad je u pitanju prezentiranje vašeg poslovnog djelovanja, pa ukoliko ih ne posjedujete nemate što čekati. Što se tiče cijena, ovisno o želji i potrebi, ima ih od onih jeftinih do onih sa značajnim financijskim iznosom. Svatko može izabrati i odrediti što njegova web stranica treba imati i kako bi trebala izgledati. Uglavnom vaši poslovi trebaju biti i na takav način prezentirani potencijalnim klijentima.

www.umomdvoristu.com
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i objavljivanje u drugim medijima!

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.