Dan ljenčarenja dan aktivnosti, najbolja kombinacija za naše odmore
  • ODMORI
  • PRIRODA
23. kolovoza 2020

Vrijeme koje provodimo na odmoru može biti iskorišteno na više načina. Kako postoje ljetni i zimski odmori uz one blagdanske tako postoje i podjele na aktivne i neaktivne odmore sve ovisno o željama i potrebi onih koji ih u danom trenutku i koriste.

Puno je onih koji svoje odmore koriste isključivo za ljenčarenja po plažama i uživanje u hrani po restoranima pa se kući znaju vratiti sa par kilograma viška ali značajan broj je i onih koji svoje odmore koriste u raznoraznim aktivnostima poput svakodnevnih izlazaka u područja gdje je priroda izražajnija. Takve aktivnosti mogu biti bicikliranje, rafting, planinarenje i slično, pa se s takvog odmora znaju vratiti sa par kilograma manje.

Prema nekim predviđanjima aktivni odmori će sve više uzimati maha jer živimo u vremenu gdje se zbog stotine stresnih situacija malo pomalo gubi zdravlje, ljudi su tog svjesni kao što su svjesni da takav odmor može relaksirati naše tijelo što je svakako dobro za naše zdravlje. No, ne treba izbjegavati niti po neki dan ljenčarenja jer kombinacija ljenčarenja i aktivnosti mogla bi biti ponajbolja opcija za iskoristiti odmor.

Na posljetku najvažnije je da nismo prezahtjevni turisti jer u pravilu takvi najbolje provedu odmor i vraćaju se potpuno zadovoljni, oni malo zahtjevniji su u problemu jer će uvijek biti opterećeni mislima   imaju li pravu uslugu za skuplju cijenu koju plaćaju  što može a i ne mora biti.

www.umomdvoristu.com  (Ivan Ramić)
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i objavljivanje u drugim medijima!

 

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.