Bili ste ovdje? Posjetili smo ovo čarobno mjesto uz Neretvu, donosimo fotoreportažu
  • KAMPOVI
  • NERETVA
23. kolovoza 2020

Sa dolaskom ljeta i vrućina, svi tražimo osvježenje u moru, jezerima ili rijekama. Jedno od idealnih mjesta za ljetno osvježenje je auto camp Green Park u Žitomisliću. Nekih 15-ak kilometara od Mostara, na obali rijeke Neretve, Zdravko Šagolj Piske sagradio je ovaj jedinstveni kamp.

O samoj ideji, realizaciji projekta i planovima za budućnost kampa, fotoreporter magazina umomdvoristu.com je porazgovarao sa vlasnikom.
„Cijela priča ovoga projekta vrti se oko auto kampa. Čitav kompleks i svi sadržaju podređeni su kamperima. Restoran i apartmani su svojevrsno nadopunjavanje ponude.“ – Piske nam je rekao na početku razgovora.

Čitav kompleks rađen je tako da se što više zadrži prirodno okruženje. Kula koja se nalazi na ulazu u kompleks kao i prostorije apartmana sagrađene su u rustikalnom stilu uglavnom od kamena. Restoran koji se nalazi u neposrednoj blizini rijeke ima ogromnu terasu kojom dominiraju visoka stabla.
„Ova sezona je posebna. U dosadašnje četiri godine postojanja auto kampa, većina gostiju bila je iz stranih zemalja. Bilo je tu Nizozemaca, Talijana ali su ipak Nijemci bili najbrojniji. Sada, ponajviše zbog korona krize, gotovo 95% gostiju je iz BiH što je za nas jedno osvježenje i to nas jako veseli“- saznali smo od vlasnika obilazeći kamp.

Mnogo je planova i ideja koje čekaju na realizaciju u godinama koje su pred ekipom iz kampa.

„Šatori, ležaljke i kajaci besplatni su za sve goste kampa. Plaža se svakodnevno čisti baš kao i čitav kompleks“- potvrdili su nam kamperi koji dolaze iz Banja Luke.

Piske i ekipa imaju velike planove za budućnost. Jedna od ideja je povezivanje kampa sa malom trgovinom koja se nalazi na drugoj obali Neretve.
„Planiramo napraviti svojevrsni zip line za naše goste kako bi i sami odlazak u trgovinu bila jedna mala avantura“ – rekao nam je vlasnik kampa.

Za sve kampere, moguće je organizirati posjetu okolnim povijesnim i prirodnim ljepotama na čemu se sve intenzivnije radi.

Ovaj auto kamp uistinu nudi mnogo toga. Srdačno ga preporučujemo za sve one koji vole kampirati ali ga preporučujemo i onima koji se žele osvježiti i opustiti na obali rijeke Neretve u vrućim ljetnim danima.

Fotogaleriju možete pregledati klikom na sliku ispod teksta. Naša preporuka je da zbog visoke rezolucije fotografija prednost date našoj desktop verziji (laptop, računalo) i doživite potpuni ugođaj.

www.umomdvoristu.com  (Marijo Bošnjak)
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i objavljivanje u drugim medijima!

 

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.