Biciklima kroz čudesno lijepu prirodu platoa Babić
  • BRDSKI
  • BICIKLIZAM
16. kolovoza 2020

Čudesno lijepa priroda kroz koju prolazi izvanredna brdska biciklistička staza na platou Babić par kilometara zapadno od Širokog Brijega je već odavno prepoznata u biciklističkom natjecateljskom svijetu kao jedna od najboljih. U sklopu ovdašnjeg biciklističkog kluba nekoliko puta na ovom platou organizirano je i natjecanje na kojem su sudjelovali biciklisti iz BiH i Republike Hrvatske.

Ukoliko ste ljubitelj biciklizma, prirode, adrenalina i svega ostalog što ide uz ovaj sport posjetite ovaj lijepi plato i ovu biciklističku stazu koja vijuga od travnatog nogometnog igrališta prema mjestu Dobrkovići pokraj plantaža mirisnog hercegovačkog smilja a onda se spušta prema Babiću i malom jezercu uz kojeg trebate proći. 

Teren je kao stvoren za ljubitelje brdskih staza kako u hobi tako i u natjecateljskom smislu, obiluje uzbrdicama i nizbrdicama, uskim prolazima. Staza zahtijeva koncentrirane vozače a može se koristiti za obiteljske ture vožnje

Klikom na sliku ispod teksta uživajte u nekoliko foto kadrova koje smo snimili na Babiću.

www.umomdvoristu.com  (Ivan Ramić)
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i objavljivanje u drugim medijima!

 

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.