Ako ne uspiješ do mora, odmaraj u najbližem izletištu i nećeš pogriješiti
  • ODMORI
  • IZLETIŠTA
16. kolovoza 2020

Ljetne vrućine i visoke temperature će nas natjerati da s vremena na vrijeme potražimo nekakvo osvježenje koje će nas vratiti u 'normalu'. Većina od nas mašta o odmoru na plavom Jadranu ali eto zbog situacije sa nesretnom pandemijom  ili zbog nedostatka financijskih sredstava, tražimo alternativna rješenja za osvježenje.

Sigurno je da mnogi od nas u svojoj blizini ili bližem okruženju imaju poneku rječicu, potočić ili jezerce na kojem mogu malo predahnuti i osjetiti dašak svježine. Zašto ne iskoristiti ljepotu prirode i krajolika i malo svratiti do prvog takvog izletišta.

Pretpostavljamo da na takvim mjestima ima kakva takva ugostiteljska ponuda koja će zadovoljiti našu potrebu za hladnim pivom ili roštiljom. Na rječicama i njihovim rukavcima se može i zaplivati pa je ugođaj potpun. Još ako ste istinski ljubitelj prirode pa negdje dok odmarate na riječnom pijesku iznad sebe na prvom drvetu ugledate bezopasnu zmiju kako ljenčari adrenalin će porasti i osjećat ćete se kao pustolov nad pustolovima Robinson Crusoe.

Zato ne očajavajte već organizirajte ekipu i zaputite se do prvog izletišta, alternativa ponekad ispadne bolja od onog priželjkivanog.

www.umomdvoristu.com  (Ivan Ramić)
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja i objavljivanje u drugim medijima!

pon uto sri čet pet sub ned
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
PROMO
  • INFO
  • PRETPLATA
16. kolovoza 2020

U moru raznih informacija koje se pojavljuju u online prostoru premalo je onih koje su namijenjene ljudima koji ne vide sve crno i pozitivnije  gledaju na svijet oko sebe. Slijedom toga pokrenuli smo jedinstveni tjednik na čijim online stranicama možete uživati u super lijepim prilozima koji  su nastali našim autorskim radom.